Gud og Fastelavn på Klitgården i Tversted

Klitgården var festligt pyntet

Børne- og Ungdomskoret

Cleopatra var også med ...

Asta bliver Kattekonge (3. kl. og ældre)

Der var en lille sød engel med ...

Christoffer bliver Kattekonge (børn op til 2. kl.)

Camilla (kattedronning, store børn), Asta (kattekonge, store børn), Iben (bedste genbrugsudklædning), Dinah (sjoveste udklædning), Christoffer (kattekonge, mindre børn) og Magnus (kattedronning, mindre børn)

Biver fra Hirtshals leder sanglegene

Bro Bro Brille ...

... pære eller banan?

08.03.2014
Af: Elsebeth Madvig

Søndag 2. marts 2014

Gudstjenesten var fastelavnssøndag rykket ind på Klitgården, hvor omkring 80 udklædte børn og medfølgende voksne deltog i Tversted Menighedsråds og Tversted Borger- og Turistforenings fælles fastelavnsfest.

Kirkens Børne- og Ungdomskor indledte gudstjenesten med sangen ”Vi er skab med forskellige næser”.  I dagens børnevenlige salmer, som gik på melodier fra kendte børnesange, og i Sognepræst Michael Schwensens prædiken, var budskabet, at ligegyldig hvilken slags maske, vi iklæder os, så er Gud i stand til at se, hvem vi i virkeligheden er.

Som overgang til tøndeslagningen og masser af leg, sang Børne- og Ungdomskorene de traditionelle fastelavnssange. Kattekonger og – dronninger blev kåret, og flotteste og bedste genbrugsudklædninger præmieret.

Så var det tid til at spise fastelavnsboller og drikke kakaomælk, og der efter var der sang og lege for børn ledet af Biver fra Hirtshals – mens snakken gik ved kaffebordene. Til slut måtte de voksne også på gulvet og sammen med børnene sikre, at ”Bro Bro Brille” forbliver på repertoiret af danske sanglege.

Del dette: