Du er her: 
tirsdag24nov2020

Filmklub BIBEL-BIF i Konfirmandhuset i Tversted

tirsdag24nov2020 kl. 19:00 - 22:00

Syrisk-amerikansk, muslimsk autoriseret forsøg fra 1976 (171 min.) på en storslået og positiv skildring af Profeten Muhammads liv og Islams tilblivelse i 600-tallets Arabien.

I filmklubben »Bibel-Bif« beskæftiger vi os med spørgsmål, som de fleste mennesker kender fra deres eget liv, og derfor finder vi oftest film om individer. Men vi har også brug for at se ud over vores egen næsetip, og af den grund har Filmudvalget besluttet sig for at hæve blikket for at blive klogere på, hvilke værdigrundlag, der Jorden rundt danner os som personer. Sæsonens tema bliver således: »Fra en anden verden: mødet med "fremmede" trossamfund« – for Den Store Verden er rykket tættere på (ja, ind i!) Lille Danmark, og derfor er viden om hidtil fjerne verdensreligioner påkrævet for at kunne navigere i vor tid. Vi forfalder dog ikke til karakterløse dokumentarfilm, men fastholder at få indsigter fra seks handlingsmættede spillefilm.

Få det komplette program – med oplysninger om filmtitler og medvirkende – ved at tilmelde dig en sæson for 50 kr. (der dækker kaffe & kage) på en filmaften. Læs nærmere om filmklubben Bibel-Bif på: www.tversted-pastorat.dk/film

TILMELDING: Da der kun er plads til ca. 20 personer i konfirmandstuen (jf. corona-reglerne), skal man (for ikke at risikere at gå forgæves) tilmelde sig hos medlemslistens bestyrer Mie Høgh på mail vangenvej11@gmail.com eller mobiltlf. 50 24 24 89.

Vi ses i biografmørket – til berigende oplevelser og givende samtaler omkring det fire meter brede lærred med surround sound!

Sognepræsten & Filmudvalget