Mellemøstens Kirkeråd på besøg maj 2019

Unikt møde med Jesus’ arvtagere

Tversted-Uggerby får besøg af repræsentanter fra Mellemøstens Kirkeråd den 28.-30. maj!

Hvad tænker kristne fra "Det Hellige Land" om dansk kirkeliv?
Kan Kristendommen overleve i sit oprindelsesområde?
Og kan muslimer og kristne leve fredeligt sammen?

Dette er nogle af de spørgsmål, som vil blive drøftet, når Tannisbugts borgere får chance for at trække på 2000 års kirkehistorisk erfaring.
Efter at Aalborgs biskop har beværtet dem om mandagen holder vores gæster

tirsdag den 28. maj kl. 19 et offentligt foredrag om »Kristendommen set fra Mellemøsten« i Uggerby Gamle Skole (Uggerhøjvej 24).

Om onsdagen kl. 19:30 åbner vi dørene for »kirke-bio« (Folkekirkens største succes siden babysalmesang og spaghettigudstjenester), når vi på Skagensvej 59 viser den ærkedanske folkekomedie (2005) om præsten Ivan.

Torsdag den 30. maj fejres Kristi Himmelfartsdag i Tversted Kirke kl. 10:30 med efterfølgende guidet naturvandring & sandwich i Præsteskoven.

Og samme dag kl. 19:30 holdes et dialogmøde om islamisk/kristen sameksistens i Konfirmandhuset med lokale muslimer fra Hjørrings moské.

De tre aftenarrangementer foregår på engelsk, men spørgsmål og pointer vil blive oversat. Vores ærede gæster skal naturligvis også på sightseeing langs Vesterhavets bunkere og opleve lokal kunsthåndværk og madkultur, men lad dem også møde vendelboerne, så tilmeld jer hos sognepræst Johan Hermann Rump på johr@km.dk (så tager vi så mange som muligt med). Tilføjelser offentligøres hér på hjemmesiden.

Venskabsmenighed i Betlehem

Mange kristne menigheder rundt om i verden behøver støtte.
Vi vil gerne være "venskabsmenighed" med en kristen menighed i Betlehem.

Se hjemmesiden for Betlehems Venner.     

Nærmere følger, når detaljer falder på plads.